Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Angelit

Az angyalok köve

Hozzárendelhető:

Csakra: gyökércsakra, szakrális csakra

Nyugati csillagjegy: Rák, Halak, Skorpió.

Kínai csillagjegy: Bárány, Nyúl, Disznó.

Elem: víz.

Jellegzetességei: a tudat egyik köve. A békét és testvériséget jelképezi. A neve is sugallja, hogy lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt az angyalokkal. Elősegíti a telepatikus kommunikációt és képessé tesz a testen kívüli utazásokra. Rendkívül hatékony kő a gyógyítók számára, mert elmélyíti a ráhangolódást, erősíti az érzékelést. Védelmet biztosít a környezet és a test számára is, különösen elixírként használva.

Feltételezett hatásai: Lábfejen alkalmazva oldja a meridiánok és az energiaáramlás blokkjait. Együtt rezeg a torokkal, csillapítja a gyulladást, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet és a mellékpajzsmirigyeket. Ez a nyugtató kő helyreállítja a szövetek és a véredények állapotát, egyensúlyt teremt a test folyadékáramlásában, vízhajtónak is beválik. Segít az optimális testsúly kialakításában és megőrzésében. Különösen a tüdővel és a karral áll összeköttetésben. Enyhíti a napégéssel együtt járó fájdalmat.
Erősíti a vese működését. Használatával leapaszthatók az ödémák is. Erősíti lelki teherbírásunkat és önbizalmat ébreszt. Nagyon finom szinten egyensúlyba hozza a fizikai testet az égi világokkal.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
500 Ft
Kb. 3,5×3,5 cm-es csiszolatlan angelit Peruból. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.
Raktáron
6.000 Ft
10 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
3.500 Ft
6 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
5.000 Ft
8 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
800 Ft
Kb. 1,3 cm széles és 1,3 cm hosszú, 1,5 cm magas, kb. 5-10 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
1.000 Ft
Az angyal 6 és 8 mm-es golyókból készül, a szárny mintája választható. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
7.000 Ft
Csiszolt 8×6×5 cm-es Angelit csúcs .
Raktáron

Keresés