Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cölesztin

A hírhozó

Hozzárendelhető

Csakra: torokcsakra

Nyugati csillagjegy: Ikrek, Vízöntő

Kínai csillagjegy: Ló, Tigris

Elem: víz, (némi levegő)

Szín: színtelen, fehér, kék, sárga, vörös, átlátszó, áttetsző.

Sajátosságai: feltöltésére használjunk hematitot

Feltételezett hatásai: a torokra és a mellkasra van kedvező hatással. Torok, pajzsmirigy és mandulaműtét után sietteti a gyógyulást. Fulladásérzet és légzési nehézségek esetén is használatos. Ezenkívül hat a szövetekre, az erekre és a csontokra. Fizikai kimerültség, fáradtság esetén új energiát meríthetünk belőle. A cölesztin fontos alkalmazási területe az izomzat: növeli az erőt, Oldja a krónikus izomgörcsöket. Ha mindennapjaink során túlzott stresszes terhelés ér minket, a cölesztinnel gyorsan visszanyerhetjük belső békénket, optimizmusunkat és tetterőnket. 

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés