Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetési és szállítási feltételek

Fizetési és szállítási feltételek:

A webáruházunkban feltüntetett árak bruttó árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák. Az egyes termékeknél megadott árak, az ott feltüntetett mennyiségekre vonatkoznak.

Minimális rendelési érték nincs. Az árak a postaköltséget nem tartalmazzák, az minden esetben utólag kerül felszámításra attól függően, hogy melyik szállítási és fizetési módot választod. Erről minden esetben emailben tájékoztatunk. Az áru értékéről és a postaköltségről minden esetben számlát állítunk ki.

A postaköltség összege:

 1.       Postai szállítás esetén az aktuális postai díjszabás szerint kerül felszámolásra
 2.       Csomagküldő szolgálat választása esetén is az aktuális díjszabás a mérvadó
 3.       Foxpost csomagautomatás szállításra is van lehetőség, ebben az esetben is az aktuális díjszabást vesszük figyelembe.
 4.       Utánvétes szállítás is lehetséges a korábban felsorolt szállítási formák bármelyikénél, ebben az esetben a kiválasztott szállítási formát figyelembe véve kerül felszámolásra
 5.       Személyes átvételnél nincs szállítási költség. Személyes átvételre kizárólag a megjelölt időpontokban és helyszínen van lehetőség.
 6.      10000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget mi álljuk (kivéve utánvét esetén)

A kiválasztott és megrendelt termékeket és azok szállítási költségét a következő módokon fizetheti:

 1.      Banki előre utalással
 2.      Utánvéttel
 3.      Személyesen, kézpénzzel a személyes átvételi mód választása esetén

Szállítási információk:

 1.      A megrendelt termék/termékek postai szállítás esetén: a termékek és szállítás ellenértékét banki előre utalással vagy utánvétes fizetés választása esetén a kézbesítő személynél fizetheted. A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz (termék/termékek ára és szállítás költsége), melyet korábban emailben le is egyeztettünk.
  További információk a Magyar Posta Zrt. oldalán: https://www.posta.hu/
 2.       A megrendelt termék/termékek csomagküldő szolgálat szállítása esetén: a termékek és szállítás ellenértékét banki előre utalással vagy utánvétes fizetés választása esetén a kézbesítő személynél fizetheted. A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz (termék/termékek ára és szállítási költsége), melyet korábban emailben le is egyeztettünk. A csomagok kézbesítése kizárólag hétköznapokon történik. Erről értesítést küldünk. Ehhez kérjük, minden esetben adj meg telefonszámot is, hogy a futár munkáját segítsük.
  További információk GLS futárszolgálat oldalán: https://gls-group.eu/HU/hu/home
  További információk DPD futárszolgálat oldalán: http://www.dpd.com/hu/
 3.       A megrendelt termék/termékek FOXPOST csomagautomatás szállítás esetén: az online megrendelt termékeket egyszerűen és időtakarékosan (akár a napi bevásárlással összekötve) veheted át a FOXPOST csomagautomaták segítségével. Az automaták országszerte elérhetőek, a legnépszerűbb helyeken, csak válaszd ki azt a bevásárlóközpontot, ahol neked a legkényelmesebb a csomag átvétele. Ehhez kérünk, minden esetben adj meg mobiltelefonszámot is. Ez azért fontos, mert erre a számra fogsz kapni egy kizárólag számodra hozzáférhető egyedi kódot, amivel az automata ajtaját ki tudod majd nyitni. A csomag átvételére megérkezéstől számítva 3 napod van! Ez egy igazán egyszerű és kényelmes megoldás.
  További információk a FOXPOST oldalán: https://foxpost.hu/
 4.       A megrendelt termék/termékek utánvételes fizetési forma esetén: a termékek és szállítás ellenértékét utánvétes fizetés választása esetén a kézbesítő személynél fizetheted. A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz (termék/termékek ára és szállítási költsége), melyet korábban emailben le is egyeztettünk. Utánvételes fizetés a korábban felsorolt szállítási formák bármelyikénél lehetséges.
  További információk a Magyar Posta Zrt. oldalán: https://www.posta.hu/
  További információk GLS futárszolgálat oldalán: https://gls-group.eu/HU/hu/home
  További információk DPD futárszolgálat oldalán: http://www.dpd.com/hu/
  További információk a FOXPOST oldalán: https://foxpost.hu/
 5.       A megrendelt terméket/termékeket személyes átvétellel szeretnéd átvenni: erre az álltalunk (az oldalon) megadott időben és helyen van lehetőséged. Természetesen ilyenkor is emailben egyeztetünk. Ez egy kedvező lehetőség, hiszen így személyesen meg tudod nézni a választott terméket és arra is van lehetőséged, hogy azt mond, nem kéred. Illetve ebben az esetben nincsen szállítási költség sem.
 6.       10000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget mi álljuk (minden fizetési formánál): nincs más teendőd, csak a megadott összeg felett vásárolni és a postaköltséget átvállaljuk, bármely szállítási lehetőséget is választod.

Kérünk, hogy kizárólag abban az esetben rendeld meg a kiválasztott termékeket, amennyiben a csomagot valóban át tudod, vagy át szeretnéd venni. A rendelés újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre utalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

 

 

Keresés