Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Foszfosziderit

Hozzárendelhető

Csakra: koronacsakra, szívcsakra

Nyugati csillagjegy: Szűz

Szín: lila, bíbor, sárgás foltokkal, átlátszatlan

Feltételezett hatásai: Vasban gazdag, így jó hatással van a bőrre és a hajra. A stabilitás köve és megnyitja a magasabb rendű csakrákat és a finomtesteket. Mérhetetlen energiával és erővel bír. Kapcsolatot teremt az Akasa Krónikával. Kivonja az energiát a negatív érzelmi válaszokból, helyette örömmel tölti el a karmikus testet.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
5.000 Ft
10 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
3.000 Ft
6 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
4.000 Ft
8 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
1.000 Ft
Az angyal 6 és 8 mm-es golyókból készül, a szárny mintája választható. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés