Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Heliotróp

Az életöröm köve

Hozzárendelhető

Csakra: gyökércsakra, szakrális csakra, napfonat csakra, szív csakra

Csillagjegy: Kos, Rák, Skorpió

Kínai csillagjegy: Sárkány, Bárány, Disznó

Elem: föld

Szín: sötétzöld alapon vöröses - rőtes foltokkal, átlátszatlan. A heliotróp a kalcedonok csoportjába tartozik.

Feltételezett hatásai: a heliotróp rendkívüli ereje már ősidők óta ismert. Szinte minden szervre hatással van, élénkíti az immunrendszert, óv a betegségektől. Növeli vitalitásunkat, megkönnyíti a szervezet vitaminfelvételét. Használhatjuk lábdagadás, lábikragörcsök és visszértágulat esetén is. Nem csak a lábakban, hanem általában az egész testben erősíti az ereket, így csillapítja a vérzészavarokat, bárhol lépnek is fel.
Bélproblémák és aranyér esetében is hatásos. Használata befolyással van a cisztákra is. Jótékonyan hat az epebántalmakra, oldja az epekövet is. A vesére is hatással van, segíti a méregtelenítést és a savtalanítást, ezáltal élénkíti a nyirokkeringést is. Szemproblémákat is orvosolhatunk ezzel a kővel, pozitívan befolyásolja a zöld hályogot.
Lelki síkon segít elhatárolódni a lelki megterhelésektől és a nem kívánt befolyásoktól. Segít a rémálmok esetében is, amelyek arra hívják fel a figyelmet, hogy tennünk kellene valamit a sok negatív hatás ellen. Nyugtat, csökkenti az agressziót, növeli a terhelhetőséget. Új energiát meríthetünk belőle, fokozza az életörömöt.
Az agyra gyakorolt hatásának köszönhetően megkönnyíti a koncentrációt.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
900 Ft
Kb. 2 cm széles és 2 cm hosszú, 1,5 cm magas, kb. 10-15 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
3.200 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 4,8 cm hosszú, 2 cm széles és 0,7 cm vastag. 
Raktáron
2.100 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 4,1 cm hosszú, 2,3 cm széles és 0,4 cm vastag. 
Raktáron
3.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 4,4 cm hosszú, 2,4 cm széles és 0,6 cm vastag. 
Raktáron
2.600 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 4 cm hosszú, 1,8 cm széles és 0,7 cm vastag. 
Raktáron

Keresés