Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aragonit

Hozzárendelhető:

Csakra: gyökércsakra, napfonat-csakra

Nyugati csillagjegy: Bak

Kínai csillagjegy: Bivaly

Elem: levegő

Szín: fehér, sárga, kékes, színtelen - de más színekben is előfordulhat, átlátszótól az áttetszőig.

Feltételezett hatásai: nagyrészt kálciumból áll, ezért elősegíti a kálcium anyagcserét. Ez az ásvány a csontozat, a véralvadás és az idegrostok szempontjából fontos. Hatáskörébe tartozik egyebek mellett a szívverés egyenletességének szabályozása, de fontos szerepet játszik a test vasfelvételében is. A test minden részét energiával látja el. Lelki síkon hatásos az idegesség ellen, s a belső egyensúly megtalálásához vezet.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Rendezés:
4.000 Ft
Csiszolatlan, 7×6,9×5,3 cm-es kristályos aragonit  Marokkóból.
Raktáron
6.000 Ft
Csiszolatlan, 9,9×8,9×6,6 cm-es kristályos aragonit Marokkóból.
Raktáron
8.000 Ft
Csiszolatlan, 11,8×10,6×6,3 cm-es kristályos aragonit Marokkóból.
Raktáron
7.000 Ft
Csiszolatlan, 13,4×12,5×8,5 cm-es, kristályos, féher színű aragonit Spanyolországból.
Raktáron
1.000 Ft

Kb. 3×4 cm-es csiszolatlan, kristályos aragonit Marokkóból. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron
400 Ft

Kb. 2×2,5 cm-es csiszolatlan, kristályos aragonit Marokkóból. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron

Keresés