Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Azurit

A fejlődés köve

Hozzárendelhető:

Csakra: torokcsakra, homlokcsakra

Csillagjegy: Nyilas

Indián csillagjegy: Holló

Kínai csillagjegy: Patkány

Elem: levegő

Szín: mélykék, azúrkék, az átlátszótól az átlátszatlanig.

Sajátossága: Tisztításkor ügyeljünk arra, hogy nagyon porózus kő.

Feltételezett hatásai: az azurit erős hatással van a pajzsmirigy működésére. A zöldhályog kezelésének is hatásos kiegészítő eszköze lehet. Ízületi gyulladások esetén is hasznos segítség. Használatával megnyithatjuk és erősíthetjük a homlokcsakrát. Ez nem csak a meditáció elmélyítését teszi lehetővé, hanem észlelési képességeinket is finomítja, sőt koncentráló képességünket is növeli.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Rendezés:
1.000 Ft

Kb. 3×4 cm-es csiszolatlan, kristályos azurit Marokkóból. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron
1.000 Ft

Kb. 3×4 cm-es csiszolatlan, kristályos azurit Pécsről. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron
7.000 Ft

Csiszolatlan azurit, malachit kristály 5,9×4,2×4,4 cm-es alapkövön Kínából.

Raktáron
3.000 Ft
8mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
1.000 Ft
Kb. 1,5 cm széles és 2 cm hosszú, 1,5 cm magas, kb. 10-15 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
1.500 Ft
Kb. 2,5 cm széles és 3 cm hosszú, 1 cm magas, kb. 20-25 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés