Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Berill

Hozzárendelhető:

Csakra: homlokcsakra

Csillagjegy: Ikrek

Kínai csillagjegy:

Elem: levegő (fajtája szerint esetleg víz, illetve föld is)

Tulajdonsága: Szín: színtelen, fehér, sárgásfehér, sárgászöld, rózsás, kékes, átlátszótól az áttetszőig

Sajátosságai: A berillek saját ásványcsoportot alkotnak, amelyeken belül számos variáció létezik. A berill- csoport minden tagja jó hatással van a szemproblémákra. E csoport további tagjai (lásd ott) az akvamarin, a krizoberill, a heliodor, a morganit és a smaragd.

Feltételezett hatásai: A berillt szemproblémák kezeléséhez és rövidlátás esetén használják. Hatással van továbbá a duzzadt mirigyekre, a vesére, a májra, a gyomorra, mindenekelőtt a gyomorégést és a böfögést csökkenti. Elősegíti a szervezet méregtelenítését is. Képes a vesekövek méretének csökkentésére, szerencsés esetében fel is oldja őket.- A berill növeli a hajtóerőt, így ellenállóbbá tesz a stresszel szemben. A már fennálló stresszhelyzetben pedig harmonizáló hatással van az idegekre. Persze jobb a megelőzés: ha tudjuk, hogy „rázós” nap vár ránk, vagy általános kimerültség lesz rajtunk úrrá, s szabadidő még kilátásban sincs, hordjunk huzamosabb időn át berillt. Nyugtató és harmonizáló hatása a berillt kitűnő meditációs kővé teszi.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
6.000 Ft
10 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
2.400 Ft
6 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
3.200 Ft
8 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
2.000 Ft
6 - 8 mm-es szabálytalan szemekből készült rugalmas karkötő, választható méretben.
Raktáron
1.000 Ft
Az angyal 6 és 8 mm-es golyókból készül, a szárny mintája választható. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés