Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Füstkvarc

Hozzárendelhető

Csillagjegy: Bak

Kínai csillagjegy: Bivaly

Elem: föld

Szín: világosbarna, füstös, sötétbarna.

Feltételezett hatásai: fokozza élni akarásunkat és terhelhetőségünket, állhatatosságunkat és kitartásunkat, akkor is, ha kimerültek vagyunk - ugyanakkor azonban segíti a kikapcsolódást is. - Erősíti a kötőszöveteket, segíti a lerakódások feloldását, használható ízületi bántalmak esetében is. Erősíti az idegeket és az izmokat, hatásos lágyéki fájdalmak, görcsök esetén. Serkenti a hormontermelést, és fokozza a koncentrációs képességet.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
25.000 Ft
Csiszolatlan, fluorit, füstkvarc 9,7×7,2×3,6 cm-es alapkövön Svájcból. 
Raktáron
1.500 Ft
Kb. 13×18 mm-es füstkvarc kaboson, állítható méretű nemesacél foglalatban. A kép illusztráció, a kaboson mintája kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
1.400 Ft
6 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
1.800 Ft
8 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
600 Ft
Kb. 1,5 cm széles és 2 cm hosszú, 1,5 cm magas, kb. 5-10 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
700 Ft
A medálok kb. 2-3 cm-esek, kb. 4-6 g. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
800 Ft
Az angyal 6 és 8 mm-es golyókból készül, a szárny mintája választható. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
20.000 Ft
Csiszolatlan, 9,8×7×5,1 cm-es kristályos topáz, füstkvarc, muszkovit, cleavelandit Pakisztánból. 
Raktáron

Keresés