Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hipersztén

Hozzárendelhető

Csillagjegy: Mérleg, Nyilas

Feltételezett hatásai: A fájdalom minden fajtájánál jó szolgálatot tesz, főleg a gyomorfájás és a gyomorhurut esetén. Csökkenti a gyomorsavat. Lehetővé teszi, hogy tisztábban lássunk, észre vegyük mi a helyes, jó útra vezet bennünket. Megszabadít a szorongástól, feszültségtől, lecseréli nyugalomra. Elősegíti a tiszta gondolatokat, valamint segít a problémák megoldásában. Magasabb fokú szellemi frissességet tesz lehetővé, segíti a meditációt.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Rendezés:
3.000 Ft
Kb. 3.5 cm széles és 4 cm hosszú, kb. 25-30 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés