Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nefrit

Hozzárendelhető:

Csakra: szakrális csakra, szívcsakra

Nyugati csillagjegy: Mérleg

Kínai csillagjegy: Kutya

Elem: föld

Szín: zöld

Mineralógia: a nefrit az aktinolit egy sűrűn összetapadt kristályrostos, kriptokristályos változata. Az aktinolit- palák képződésénél, metamorf úton jön létre.

Feltételezett hatásai: a veseműködést javítja, enyhíti a vesegyulladásokat és megelőzi a húgyúti vesekő-lerakódást, elősegítve ily módon a szövetek és a testnedvek méregtelenítését is.

Oldja a testben a feszültségeket. A nefrit biztonságot közvetít.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
1.200 Ft
6 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
1.500 Ft
8 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
1.000 Ft
Kb. 2,2 cm széles és 2,5 cm hosszú, 1,5 cm magas, kb. 15-20 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
1.200 Ft
Kb. 3 cm széles és 4,5 cm hosszú, kb. 20-25 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
800 Ft
Az angyal 6 és 8 mm-es golyókból készül, a szárny mintája választható. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés