Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rózsaopál

Hozzárendelhető:

Csillagjegy: Rák, Szűz, Nyilas, Vízöntő, Halak

Feltételezett gyógyhatása:

Tisztítja és serkenti a gyökér- és szexcsakrát. Erősíti a kiegyensúlyozottság érzését. Elősegíti a szövetek regenerálódását, jótékonyan hat a vér, a gerincoszlop rendellenességeire, az izomfeszülésre, valamint a klimax kellemetlenségeire. Oldja a gátlásokat, megszünteti a szégyenérzetet és a szégyenlősséget, erősíti a megérzéseket és a vonzalmat. A szerelemmel, szenvedéllyel, a vággyal és az erotikával hozzák összefüggésbe. Csábító kő: felerősíti az érzelmi állapotokat és felszabadítja a gátlásokat. Stabilizálja az érzelmeket. Hangsúlyozza a kozmikus tudatot, misztikus látásmódra késztet.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Rendezés:
5.000 Ft
3 mm-es fazettált golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben, nemesacél köztessel.
Raktáron
1.000 Ft
Az angyal 6 és 8 mm-es golyókból készül, a szárny mintája választható. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés