Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sugilit

Hozzárendelhető:

Csakra: koronacsakra

Nyugati csillagjegy: Szűz

Kínai csillagjegy: Kakas

Elem: föld

Szín: lila, áttetsző, átlátszatlan.

Sajátosságai: a sugilit a porózus kövek közé tartozik.

Feltételezett hatásai: Abszorbeálja a mágneses mezőket és a radont, ezért nyers formában gyakran találkozhatunk vele a lakóterekben is. Hatással van a vérre, minden vérbetegség esetében alkalmazható, még a leukémia /vérrák/, és a vérmérgezés esetén is. Csökkenti az epilepsziás rohamok gyakoriságát is. Hatással van az epére, oldja az epeköveket, de segít gyomorfekély, vagy gyomorhurut esetén is. Erősíti az immunrendszert, segíti az ödémák feszívódását. Rosszindulatú sejtelváltozások esetén is hatásos: májrák, hererák és csontvelőrák. Elmulasztja az irracionális félelmeket és a belső nyugtalanságot. Javítja a koncentrációt. Élénkíti a szervezet öngyógyító erejét, megnyitja a koronacsakrát, és a tisztánlátás képességéhez vezet.

 Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
1.000 Ft
Tömbös sugilit 3×3 cm-es plexidobozban Dél- Afrikából. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.
Raktáron

Keresés