Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szelenit- gipsz

Hozzárendelhető:

Csakra: gyökércsakra

Nyugati csillagjegy: Bika

Kínai csillagjegy: Kígyó

Elem: levegő

Szín: fehér, szürke, sárga, barna, átlátszó, áttetsző.

Feltételezett hatásai: az agyra fejti ki hatását (például feledékenység ellen), s fokozza a koncentrációt. Segíti a szövetek regenerációját. Aktiválja intelektusunkat, és erősíti tudatunkat, segíti a telepatikus képességeket. Megelőző hatást gyakorol a rákos megbetegedésekre és a tébolyult állapotokra. A szelenit nyugodt kő, mély békességet nyújt, kitűnő meditációhoz és spirituális tevékenységhez. A legtisztább áttetsző fehér szelenit éteri tulajdonságú: azt tartják róla, hogy a fény és az anyag közti teret foglalja el. Ősi kő, és mégis azok közé a kristályok közé tartozik, amelyek a legerőteljesebben  hordozzák az új rezgést a Földön.

Vízben oldódik!

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés