Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szeptária

Hozzárendelhető:

Csakra: Gyökércsakra.

Elem: föld, levegő

Szín: szürke, sárga, barna, opak, nagymértékben fényelnyelő.

Feltételezett hatásai: segít a daganatképződés megakadályozásában, illetve a meglévő daganatok felszívódásában. Használják a szervezet túlsavasodása ellen, a köszvény és a reumás megbetegedések kezelésére. Oldja a lelki problémákat és a belső konfliktusokat, segít az elfojtó mechanizmusok megszüntetésében, ezáltal új reményt és bizalmat táplál viselőjében az élettel szemben.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
1.500 Ft
Egyik oldalán csiszolt, 6×4,1×1,3 cm-es szeptária Marokkóból.
Raktáron
1.500 Ft
Kb. 2,5 cm széles és 3,5 cm hosszú, kb. 18-20 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
1.200 Ft
Kb. 3 cm széles és 3 cm hosszú, kb. 15-20 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés