Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Korall

A védelem köve

Hozzárendelhető:

Csakra: gyökércsakra, szakrális csakra, szívcsakra

Csillagjegy: Halak

Kínai csillagjegy: Nyúl

Elem: víz, föld (barna), levegő (rózsaszín)

Szín: fehér, vörös, fekete, kék, átlátszatlan

Sajátosságai: mivel a vörös korall ára magasabb, sokszor a gyakoribb fehér korallt festik a megfelelő színre.

Feltételezett hatásai: a korall a vérképre van hatással, anémia (vérszegénység) esetén is. Hatására szervezetünk könnyebben termeli az ellenálló képességhez nélkülözhetetlen fehérvérsejteket. Stabilizálja a vérnyomást. Fertőzésveszély és köhögés ellen is használhatjuk. Szabályozza a nyirokkeringést, és segít a nyirokmirigyek betegsége esetén. Enyhíti a vérzési zavarokat.
A korall befolyást gyakorol a légutakra is: erősíti a hörgőket, segít légszomj és köhögés esetén (beleértve a szamárköhögést is). Csökkenti az epekövek kialakulásának esélyét. Levezeti a bélproblémákat, segíti a salaktalanítást és a súlyproblémákat.
Hatással van a petefészekre, fokozza a termékenységet, és enyhíti a klimaxos panaszokat. Szenilitás és időskori gyengeség esetén is alkalmazhatjuk.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Rendezés:
4.500 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3,8 cm hosszú, 2,3 cm széles és 0,9 cm vastag. 
Raktáron
3.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 4,3 cm hosszú, 1,8 cm széles és 0,6 cm vastag. 
Raktáron
500 Ft

Kb. 3,3×2,4×1,8 cm-es,15 millió éves korall kövület Bándról. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron

Keresés