Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Krizokolla

Hozzárendelhető:

Csakra: Szívcsakra, szakrális csakra.

Nyugati csillagjegy: Rák.

Kínai csillagjegy: Kígyó, Kutya. Patkány, Tigris

Elem: levegő (némi föld)

Szín: zöld, kékeszöldtől a kékig

Sajátossága: a krizokolla porózus kő.

Mitológia: elsősorban az amerikai kontinens őslakos indiánjai ismerték és használták gyógykőként a testi ellenállóképesség fejlesztésére és a felkorbácsolt érzelmek harmonizálására.

Feltételezett hatásai: fertőzések esetén segít, különösen mandula és toroktájékon. Méregtelenít és javítja a májműködést. Hűsít, csökkenti a vérnyomást és gyorsítja az égési sérülések gyógyulási folyamatát. Szabályozza a pajzsmirigy működést, segít stressz alapú emésztési zavarok esetén Csökkenti a lázat, ellazít és oldja a görcsöket- menstruációs panaszok esetén is. Lelkileg lendületet ad és motivál restség esetén, egyben enyhíti az idegességet és a túlingerültséget is.

 

 Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

 

Rendezés:
2.000 Ft
Kb. 5,8×8,3×3 cm-es csiszolatlan  krizokolla tömb az USA-ból. 
Raktáron
500 Ft

Kb. 3,5×2,6 cm-es csiszolatlan  krizokolla tömb Namíbiából. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron
1.500 Ft
A medálok kb. 2,5-3,5 cm-esek, kb. 4-10 g. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
8.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3,3 cm hosszú, 1,7 cm széles és 0,5 cm vastag. 
Raktáron
2.000 Ft
Kb. 1,5 cm széles és 1,5 cm hosszú, 1 cm magas, kb. 3-5 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
3.000 Ft
Kb. 2,3 cm széles és 2,5 cm hosszú, 1,4 cm magas, kb. 10-15 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
5.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3,8 cm hosszú, 2,7 cm széles és 0,6 cm vastag. 
Raktáron
4.000 Ft
Kb. 13×18 mm-es krizokolla, malachit kaboson, állítható méretű nemesacél foglalatban. A kép illusztráció, a kaboson mintája kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés