Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kunzit

Hozzárendelhető:

Csakra: szívcsakra

Nyugati csillagjegy: Mérleg, Halak

Kínai csillagjegy: Kutya, Nyúl

Elem: víz, levegő (rózsaszín)

Szín: ibolya, halvány ibolya, rózsaszínű, átlátszó

Sajátosságai: a kunzit roppant törékeny kő, lehetőleg ne ürítsük ki vízzel.

Feltételezett hatásai: ez a kő hatással van a szervezetben fellépő feszültségekre és az ízületi bántalmakra. Javítja a vérömlenyek gyógyulási folyamatát. Alkalmas a trombózis megelőzésére. Segít az időskori betegségek, mint például az éjszakai izzadás, az érelmeszesedés vagy a szürke hályog esetében. Az arthritis, a köszvény és az ízületi fájdalmak, valamint az isiász, illetve a vállak és a nyak merevsége egyaránt kezelhető kunzittal. Erősíti a szívet, és szabályozza vérkeringést. Alkalmazzák idegpanaszok és gyulladások ellen. Szabályozza a pajzsmirigy tevékenységét. Rezgése segít feloldani a szívcsakra tájékának blokádjait. Kiegyenlíti emóciónkat és jó hatással van kedélyünkre. („Rózsaszín szemüvegen át mutatja a világot.”) Sérült érzelmek esetén segít, hogy a sérülést kezelni tudjuk. Megnyitja a szívet a szeretet számára. – Súlyos betegségek esetében is megmutatkozik a kunzit gyógyhatása: használják mániás depresszió, mongolizmus, Parkinson- kór, skizofrénia és alkoholizmus kezelésére.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Rendezés:
1.000 Ft
Tömbös hiddenit 3×3 cm-es plexidobozban Brazíliából. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.
Raktáron
1.000 Ft

Kb. 2×2,5 cm-es csiszolatlan  hiddenit tömb Brazíliából. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron
1.000 Ft
Tömbös kunzit 3×3 cm-es plexidobozban Pakisztánból. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.
Raktáron
1.000 Ft

Kb. 1,5×3,5 cm-es csiszolatlan  kunzit tömb Pakisztánból. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron
11.000 Ft
10 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
6.000 Ft
6 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
6.500 Ft
8 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
3.000 Ft
8 - 10 mm-es szabálytalan szemekből készült rugalmas karkötő, választható méretben.
Raktáron

Keresés