Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Moldavit

Hozzárendelhető:

Csakra: Szívcsakra, homlokcsakra.

Nyugati csillagjegy: mindegyik, de főleg a Skorpió

Elem: föld

Szín: zöld, barnászöld, átlátszótól az átlátszatlanig.

Sajátosságai: a Moldavit a "világmindenség köve", Ugyanis olyan meteoritkőzet, amely körülbelül 15 millió évvel ezelőtt egy meteorit-becsapódás alkalmával került a Földre a mai Moldva folyó térségében. Hatása a meteoritokéhoz hasonló, energiája eredetileg nem a Földről ered. A tektittel áll rokonságban.

Feltételezett hatásai: vérszegénység esetén használhatjuk. Fokozza a légutak működését. Influenzás fertőzések esetében is hatásos. Általában az egész szervezet gyógyerejét élénkíti. Véd a földsugárzások hatásaitól. Leginkább spirituális síkon fejti ki hatását, segítségével aktiválhatjuk "tudatfelettinket", s elmélyíthetjük meditációnkat. Javítja beleérző képességünket. Rendszeres használatával javulnak érzékfeletti érzékeléseink, és olyan ismeretekre tehetünk szert, amelyek nem mindenki számára hozzáférhetőek. Felismerhetjük vele a betegségek okait, s megmutatja gyógyulásunk személyre szabott útját. Ráébreszt életünk értelmére, és segít problémáink megoldásában. Javítja a telepatikus képességeket és a tisztánlátást. Ha moldavitot rakunk párnánk alá, úgy az segíti álmainkat, és lehetővé teszi, hogy visszaemlékezzünk azokra. Mivel e kő hatása igen erős és mélyreható, csak nagyon megfontoltan adagolva alkalmazzuk.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Rendezés:
32.000 Ft

Csiszolatlan kristályos moldavit 2,5×1,8×0,7 cm-es Csehországból.

Raktáron
4.000 Ft
Tömbös moldavit 3×3 cm-es plexidobozban Csehországból. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.
Raktáron
29.500 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3 cm hosszú, 2,1 cm széles és 0,5 cm vastag. 
Raktáron
35.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3 cm hosszú, 1,9 cm széles és 0,6 cm vastag. 
Raktáron
37.500 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3,2 cm hosszú, 2,4 cm széles és 0,5 cm vastag. 
Raktáron
22.500 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3,5 cm hosszú, 1,1 cm széles és 0,6 cm vastag. 
Raktáron
20.100 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3,1 cm hosszú, 1,6 cm széles és 0,5 cm vastag. 
Raktáron

Keresés