Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Olivin- peridot- krizolit

Hozzárendelhető:

Csakra: szívcsakra

Csillagjegy: Ikrek, Oroszlán, Rák Elem: föld

Indián csillagjegy: Lúd

Kínai csillagjegy: Ló, Majom, Bárány

Szín: sárgászöld, olajzöld, zöldesfekete, átlátszó, áttetsző.

Sajátosságai: a peridot olivin vagy krizolit néven is ismert.

Feltételezett hatásai: a peridot a bőr területén hat a pattanásokra, az ekcémára, a herpeszre, a kiütésekre (csalánkiütésre is), a pikkelysömörre (psoriasis), a pigment hiányos bőrfoltokra, bőringerekre. Feszesebbé teszi a szöveteket. – Hatással van a belekre is. Alkalmazhatjuk székrekedés, felfúvódás, teltségérzet és bélgyulladás kezelésére éppúgy, mint az anyagcsere élénkítésére. – Segíti a fehérvértestek képződését, a szervezet méregtelenítését, csökkenti a lázat, optimalizálja az epe működését. Hatékony segítség a köszvény, reumatizmus és epilepszia esetében is. – Hatással van a csecsemőmirigyre is, ezáltal jótékonyan hat az életerőre és a betegségek utáni lábadozásra. Melankólia, depresszió, negatív gondolatok, szégyenérzet, teljesítménycsökkenés, mániás depresszió, gondok okozta álmatlanság, önvádak, önsajnálat, téves eszmék és búskomorság esetében is hasznos segítség. – Hatására megtanuljuk, hogyan éljünk és cselekedjünk önállóbban, hogyan határozzuk meg mi magunk életünk irányát, s hogyan szabaduljunk meg önvádjainktól. Sebezhetőség érzése elmúlik, a harag, a düh, a frusztráció eltűnik. 

Mitológia: a középkorban a bölcsesség és a barátság kövének vélték, valamint azt is tartották róla, hogy távol tartja a gonosz szellemeket.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

 

Rendezés:
5.000 Ft
Csiszolatlan, 1,8×1,2×0,4 cm-es olivin Pakisztánból.
Raktáron
5.000 Ft

Csiszolatlan kristályos olivin 1,3×1,2×0,8 cm-es Pakisztánból.

Raktáron
5.000 Ft
3 mm-es fazettált golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben, nemesacél köztessel.
Raktáron
2.500 Ft
5 - 6 mm-es szabálytalan szemekből készült rugalmas karkötő, választható méretben.
Raktáron

Keresés