Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Riolit

Hozzárendelhető:

Csakra: Szívcsakra.

Nyugati csillagjegy: Nyilas.

Kínai csillagjegy: Patkány

Elem: föld

Minerológia: a riolit vulkáni kőzet, elsősorban kvarcból, földpátból és amfibólból áll. Gyógykőként elsősorban a kalcedon-zárványos, zöld riolit (szemjáspis) vagy az üveges zárványos riolit (leopárdjáspis) használatos.

Feltételezett hatásai: oldja a szövetek szarusodását, az izmok és a bőr területén éppúgy, mint a szervekben. Erősíti az immunrendszert. Hatásos influenza ellen, növeli az ellenálló erőt, megelőzi a fertőzéseket. Bőrbetegségek területén is segít. Megnyugtatja az idegeket.
Lelkileg az öntiszteletet és az önbecsülést erősíti. Segít elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Érzelmileg kiegyenlítően hat.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
3.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 4,5 cm hosszú, 1,7 cm széles és 0,4 cm vastag. 
Raktáron
3.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3,8 cm hosszú, 1,6 cm széles és 0,4 cm vastag. 
Raktáron

Keresés