Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rózsaopál

Hozzárendelhető:

Csillagjegy: Rák, Szűz, Nyilas, Vízöntő, Halak

Feltételezett gyógyhatása:

Tisztítja és serkenti a gyökér- és szexcsakrát. Erősíti a kiegyensúlyozottság érzését. Elősegíti a szövetek regenerálódását, jótékonyan hat a vér, a gerincoszlop rendellenességeire, az izomfeszülésre, valamint a klimax kellemetlenségeire. Oldja a gátlásokat, megszünteti a szégyenérzetet és a szégyenlősséget, erősíti a megérzéseket és a vonzalmat. A szerelemmel, szenvedéllyel, a vággyal és az erotikával hozzák összefüggésbe. Csábító kő: felerősíti az érzelmi állapotokat és felszabadítja a gátlásokat. Stabilizálja az érzelmeket. Hangsúlyozza a kozmikus tudatot, misztikus látásmódra késztet.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Rendezés:
3.500 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson alapanyag ékszerek gyártásához. 2,6 cm hosszú, 2,1 cm széles és 0,6 cm vastag. 
Raktáron
5.000 Ft
3 mm-es fazettált golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben, nemesacél köztessel.
Raktáron
3.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3,4 cm hosszú, 1,9 cm széles és 0,4 cm vastag. 
Raktáron
3.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3,4 cm hosszú, 1,3 cm széles és 0,4 cm vastag. 
Raktáron

Keresés