Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rubin

Az élet köve

Hozzárendelhető:

Csakra: Gyökércsakra.

Nyugati csillagjegy: Kos, Oroszlán, Mérleg, Skorpió.

Kínai csillagjegy: Sárkány, majom, Kutya, Disznó

Elem: tűz

Szín: vörös, sötétvörös

Sajátosságai: a gyémánt után a legkeményebb ásvány. A legdrágább drágakövek közén tartozik.

Mitológia: Európa és India ősi kultúráiban egyaránt a Nap kövének számított. Az életerő, a belső tűz, a szerelem és a szenvedély jelképe volt.

Feltételezett hatásai: a lépet, a mellékvesét és a keringést serkenti. Segít fertőzéses betegségek, például bélfertőzések esetén, tüzeli a szervezet védelmi reakciójaként bevetett lázat. Hatással van a szív betegségeire. Segít az allergiával szemben. Véd az öregedéstől. A vér bármely betegségének a kezelésére használható, vérrákra is. Csökkenti a koleszterinszintet. Segít szenvedély betegségek esetén, valamint frontérzékenységnél is.

Lelkileg: feszültséget és dinamizmust hoz. Megelevenít, megfiatalít, feltüzel, kiszakít a letargiából és a fáradtságból - de ugyanúgy kiegyensúlyozza a hiperaktivitást is. Szexuális aktivitásra sarkall.

 

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
1.000 Ft
Kristályos korund 3×3 cm-es plexidobozban Pakisztánból. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.
Raktáron
1.000 Ft
Tömbös rubin 3×3 cm-es plexidobozban Pakisztánból. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.
Raktáron
1.000 Ft
Tömbös rubin 3×3 cm-es plexidobozban Tanzániából. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.
Raktáron
1.000 Ft
Tömbös rubin 3×3 cm-es plexidobozban Tanzániából. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.
Raktáron
1.500 Ft

Kb. 2×2,5 cm-es csiszolatlan  rubin kristály Indiából. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron
6.000 Ft
3 mm-es fazettált golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben, nemesacél köztessel.
Raktáron
500 Ft

Kb. 4,2×3,2×1,9 cm-es csiszolatlan  rubin, zoizit, aluminotsermakit tömb Tanzániából. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron
800 Ft

Kb. 4,1×3,6×2,3 cm-es csiszolatlan  rubin, zoizit, aluminotsermakit tömb Tanzániából. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron

Keresés