Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szerafinit

Hozzárendelhető:

Csillagjegy: Rák, Skorpió, Halak

Csakra: szívcsakra

Feltételezett hatásai: Működése finom szinten érvényesül a legjobban. Élénkíti a gerincoszlopot és éteri testhez való kötődése egészen a nyakig oldja az izomfeszültséget. Hasznos a megfázás kezelésére és elősegíti a fogyást. A harmadik szemre téve vagy meditációhoz használva a spirituális megvilágosodás köve. Kitűnő az öngyógyító folyamatok beindítására. Kapcsolatot hoz létre az angyalokkal. Gyengéden tisztítja a szívcsakrát, megnyitja a szeretet előtt.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
5.000 Ft
Kb. 13×18 mm-es szerafinit kaboson, állítható méretű nemesacél foglalatban. A kép illusztráció, a kaboson mintája kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
4.500 Ft
Kb. 2 cm széles és 2,5 cm hosszú, 1,8 cm magas, kb. 10-15 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
9.300 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 5 cm hosszú, 2,5 cm széles és 0,6 cm vastag. 
Raktáron
3.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3,5 cm hosszú, 1,8 cm széles és 0,4 cm vastag. 
Raktáron
3.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 4,2 cm hosszú, 1,6 cm széles és 0,4 cm vastag. 
Raktáron

Keresés