Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tanzanit

Hozzárendelhető:

Szín: levendulakék.

Magas a rezgése, elősegíti a módosult tudatállapotokat és a nagyon mély meditatív állapotot. Különböző irányokból nézve változtatja a színét. Ez a színváltás fokozza a tudatot. Kapcsolatban áll az angyali birodalommal, a mestertanítókkal és a lélekkísérőkkel. Lehetővé teszi a belső és külső asztrális utazást. Aktiválja a csakrák közötti összeköttetést a gyökértől a magasabbrendű koronacsakráig. A magasabbrendű tudatot összekapcsolja a fizikai világgal. Élénkíti a torokcsakrát, elősegíti a magasabb rendű szintekről kapott információk továbbadását.

A gyógyításban a fejre, a torokra és a mellkasra fejti ki hatását. Kitűnő drágakő- esszencia készíthető belőle.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
2.000 Ft
Tömbös tanzanit 3×3 cm-es plexidobozban Tanzániából. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.
Raktáron
6.000 Ft
2 mm-es fazettált golyókból készült nemesacélos kapcsos karkötő, választható méretben.
Raktáron

Keresés