Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Eperkvarc

Hozzárendelhető:

Csakra: szívcsakra

Csillagjegy: Mérleg

Elem: levegő

Tulajdonságai: Sápadt rózsaszín színű, áttetszőtől az átlátszatlanig

Sajátosságai: az eperkvarc a hegyikristály egyik változata.

Feltételezett hatásai: Ez a kő erősíti az immunrendszert. Még a fertőzés kezdeti szakaszában is képes megakadályozni a betegség kitörését. Szabályozza a vérkeringést. Enyhíti a szorongást. Nyugtatja és csillapítja az ideges izgalmakat.- Az eperkvarc segítségével felismerhetjük belső igényeinket és megtanulhatjuk integrálni azokat életünkbe. Ez javítja életminőségünket és fokozza életörömünket is.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Rendezés:
500 Ft

Kb. 3,6×3,5 cm-es csiszolatlan  eperkvarc Brazíliából. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron

Keresés