Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fuchsit

Hozzárendelhető

Csakra: Szakráliscsakra, szívcsakra.

Nyugati csillagjegy: Vízöntő.

Kínai csillagjegy: Tigris.

Elem: föld.

Szín: smaragdzöld, átlátszótól az átlátszatlanig.

Feltételezett hatásai: növeli az immunrendszer ellenálló erejét. Bőrkiütések és viszketegség ellen is használatos. Pozitív hatással van az allergiára. Akut és krónikus gyulladások is kezelhetők vele. Fájdalomcsillapító, ezáltal fokozza a test mozgékonyságát. A sugárkárosodások is gyógyíthatók általa. Ellenállóbbá tesz a lelki megterhelésekkel szemben, javítja a figyelmet és megfigyelőképességet.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Rendezés:
500 Ft

Kb. 3,2×3,2 cm-es csiszolatlan  fuchsit tömb Norvégiából. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron

Keresés