Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Turmalinkvarc

Hozzárendelhető:

Csakra: gyökércsakra, koronacsakra

Elem: levegő (némi föld)

Szín: fekete, világos, teljesen homályos, átlátszó, áttetsző.

Sajátosságai: a turmalinkvarc a hegyikristály és a sörl keveréke, amely egyesíti magában az egyik gyógyerejét a másik oltalmazó erejével.

Feltételezett hatásai: széles körű felhasználási területe van. Alkalmazhatjuk ízületi gyulladások és kopás, arthrítis ás arthrósis, motivációhiány, szellemi feszültség és kimerültség esetében. Lassítja az öregedés folyamatait. Alkoholproblémák esetén is segít. Tudatosítja az elfojtott agressziót, és segít, hogy bánni tudjunk vele.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
2.400 Ft
6 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
3.400 Ft
8 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
1.500 Ft
6 - 8mm-es szabálytalan szemekből készült rugalmas karkötő, választható méretben.
Raktáron
700 Ft
Kb. 2 cm széles és 2,5 cm hosszú, 1,5 cm magas, kb. 5-10 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
600 Ft
A medálok kb. 2-2,5 cm-esek, kb. 2-4 g. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
1.000 Ft
Az angyal 6 és 8 mm-es golyókból készül, a szárny mintája választható. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés