Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Larimár

Az új idők köve

Hozzárendelhető:

Csakra: Torokcsakra.

Nyugati csillagjegy: Oroszlán.

Kínai csillagjegy: Majom

Elem: víz

Szín: a kékestől a zöldesfehérig.

Feltételezett hatásai: harmonizálja és fokozza a szervezet öngyógyító erőit. Erős hatása van a fej, a torok és a mellkas területére. Élénkíti az agy tevékenységét. Erőt ad ötleteink megvalósításához, segíti a szellemi növekedést. Kilendít passzivitásunkból, javítja tetterőnket. Belső nyugalmat ad. A félelem, a szenvedés, és az eltúlzott érzelmek feloldásában segít. Belső nyugalmat ad.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
3.000 Ft
6- 8mm-es szabálytalan szemekből készült rugalmas karkötő, választható méretben.
Raktáron
1.200 Ft
Kb. 1,2 cm széles és 1,4 cm hosszú, 0,7 cm magas, kb. 2-3 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
3.000 Ft
Az angyal 6 és 8 mm-es golyókból készül, a szárny mintája választható. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
17.500 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 4,4 cm hosszú, 2,4 cm széles és 0,7 cm vastag. 
Raktáron
10.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3,8 cm hosszú, 1,7 cm széles és 0,7 cm vastag. 
Raktáron
8.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3 cm hosszú, 1,8 cm széles és 0,7 cm vastag. 
Raktáron

Keresés