Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Malachit

A megoldások köve

Hozzárendelhető:

Csakra: szívcsakra

Csillagjegy: Bika, Mérleg, Skorpió, Bak, Vízöntő

Kínai csillagjegy: Kigyó, Kutya, Disznó, Bivaly, Tigris

Elem: föld

Színe: zöld, feketészöld áttetsző, opak (nagymértékben fényelnyelő)

Sajátosságai: a malachit nagyon érzékeny kő, lehetőleg ne érintkezzék vízzel, és ne tegyük a napra sem. Feltöltéséhez hematitot vagy hegyikristályt alkalmazzunk.

Feltételezett hatásai: a malachitot a gennyesedések és a gyulladások minden fajtája ellen használhatjuk. A túlerőltetett szem fáradtságát is enyhíti. Általában javítja a látást. A malachit erősíti a hasnyálmirigyet és segíti a szervezet méregtelenítését és savtalanítását. Aktiválja a test öngyógyító folyamatait.
Hatással van a szívcsakrára, erősíti a szívizomzatot, egyenletesebbé teszi a szívritmust. Hatásos szívgyengeség, szívfájás, szívneurózis és erős szívdobogás esetén. Női panaszok, fájdalmas menstruáció vagy menstruációs zavarok esetében szintén használhatjuk, de szülés megkönnyítésére is alkalmas. A malachit férfiaknál és nőknél egyaránt fokozza a termékenységet. A kólika különféle fajtáira és a görcsös fájdalmakra nézve a malachit lazító, oldó hatású. Porckorongproblémák vagy sérv esetében erősíti a gerincoszlopot. A malachit segítségével feloldhatjuk a lelki blokádokat is, a kő ezzel is segíti a szellemi fejlődést. A lélek világa feltárul, s betekintést enged az álmokba. Az elfojtott érzelmek tudatosulnak, a lelki sebek begyógyulnak. A malachit mindig visszavezet lelki egyensúlyunkhoz, harmóniánkhoz.

Mitológia: mindig és mindenhol a nők köve volt, és minden kultúrában valamilyen istennőnek szentelték. A csábítás, az érzékiség, a szépség, a kíváncsiság, az esztétika és a zenei művészet jelképe volt. A mennyország kövének számított, - amiből aztán később azt vezették le, hogy itt a földön gyakorlatilag hozzáérni sem szabad. Egyes helyeken még napjainkban is ördöginek tartják. Menstruációs panaszokat enyhítő és szüléskönnyítő hatása a középkor óta ismert. Ezért nevezi a népnyelv a mai napig is bábakőnek.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

 

Rendezés:
4.000 Ft
Kb. 13×18 mm-es krizokolla, malachit kaboson, állítható méretű nemesacél foglalatban. A kép illusztráció, a kaboson mintája kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
4.000 Ft
Kb. 13×18 mm-es malachit kaboson, állítható méretű nemesacél foglalatban. A kép illusztráció, a kaboson mintája kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
13.000 Ft
10 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
4.200 Ft
6 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
7.100 Ft
8 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
4.000 Ft
3 mm-es fazettált golyókból készült nemesacélos kapcsos karkötő, választható méretben.
Raktáron
1.000 Ft
A medálok kb. 2-3 cm-esek, kb. 5-8 g. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
1.000 Ft
Az angyal 6 és 8 mm-es golyókból készül, a szárny mintája választható. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
3.200 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 3,2 cm hosszú, 1,5 cm széles és 0,5 cm vastag. 
Raktáron
1.200 Ft
Kb. 2 cm széles és 2,3 cm hosszú, 1 cm magas, kb. 10 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
2.500 Ft
Kb. 3 cm széles és 2 cm hosszú, 1,5 cm magas, kb. 20-25 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés