Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Márvány

Hozzárendelhető:

Csakra: napfonat- csakra

Nyugati csillagjegy: Rák

Kínai csillagjegy: Bárány

Elem: föld, levegő (fehér)

Szín: fehér, barna, bézs, fekete, áttetsző.

Mineralógia: a márvány metamorf, ún. "monomineralikus" kőzet: kizárólag kalcitból áll. Mészből jön létre, nagy nyomás és hő hatására. A metamorfózis nagyobb egységekké fűzi össze a mész parányi kalcitkristályait, áttetszőséget és jellegzetesen szemcsés megjelenést kölcsönözve a márványnak. Tágabb értelemben véve a kifejezést, gyakran márványnak minősítik még a csak részleges metamorfózison átesett mészköveket is.

Feltételezett hatásai: a kalcithoz hasonlóan a szervezet kálcium- felhasználását segíti.

Lelkileg: az elnyomott tudati tartalmakat hozza elő. Segít megszabadulni minden lelki békétlenségtől.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
1.500 Ft
Kb. 13×18 mm-es márvány kaboson, állítható méretű nemesacél foglalatban. A kép illusztráció, a kaboson mintája kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés